Tortona – Show Jumping

🇬🇧 We’re sorry for some radio silence here the past days but we have been busy and away at a competition in Italy. We left already on Thursday afternoon to catch up with our horses that left earlier the same day. 

Overall we had a super show weekend, Paola arrived 5:th the first day and won (!) her category the second day, with her super show jumping mare K. 

I, myself did my first show with my new show jumper. We started low and advanced up a category with every show, with excellent result. I’m so happy with my little lady, there are still things for us to work on but I more than pleased with her so far!

🇸🇪 Ni får ursäkta radio tystnaden här de senaste dagarna men vi har haft fullt upp med att förbereda och åka iväg på tävling i Italien. Vi åkte hemifrån redan på torsdag eftermiddag för att möta upp hästarna som åkt med hästbussen tidigare under dagen till tävlingsplatsen. 

Sammandraget kan man säga att vi hade en super helg, Paola började med att ta en femte plats första dagen och sen vinna (!) sin kategori nästa dag, med sitt supersto K. 

Jag själv gjorde min första tävling med min nya tävlingskamrat. Vi började lågt och höjde sen ett snäpp för varje klass vi startade i, med ett mycket bra resultat. Jag är så nöjd med min lilla dam, det finns fortfarande massor som vi måste jobba ihop oss på, men jag är mer än nöjd med henne än så länge!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s