My weekend 

  
🇬🇧Even if most of my thoughts have gone to Paris this weekend I have also taken some time to read my favorit glossy horse magazines, take a pic of Mr. T before our hack and looking for bits to please miss B. How was your weekend?

Även om många av mina tankar gått till Paris denna helg, har jag tagit mig tid till att göra de där små sakerna som gör livet, som att bläddra i och läsa mina favorit lyxiga hästmagasin, ta en bild av Mr. T innan vi red ut en liten sväng och leta efter bett som kan tänkas passa kräsna miss B. Hur har eran helg varit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s