Monogram me

Oh my obsession with monogram! If I could I probably would monogram my horse. If you, just like me, love to see your name or monogram on your things I will give you a fab tip so please listen carefully. And a good thing is as it’s not so expensive it make a wonderful gift idea for a fellow rider that you like.

Name or Monogramed spur protection from SKORPII

IMG_0123

And for Paola I made this: 

   
Om du, som jag, gillar att se ditt namn eller monogram på dina saker tycker jag du ska lyssna lite extra nu. Hos det franska märket SKORPII kan du nämligen designa dina egna sporrskydd. Och eftersom de inte kostar någon förmögenhet är det en perfekt present till någon du gillar på stallet. Jag passade på att designa och beställa ett par i present till Paola när jag ändå beställde mina. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s